Onze Producten Of het nu gaat om de machines, onderdelen of de service, Marcelissen gaat alleen voor het beste.
Dit verklaart waarom de naam Marcelissen al meer dan 60 jaar een begrip in de branche is.

Marcelissen onderscheidt zich ten opzichte van zijn concurrenten op het gebied van innovatieve machines met een hoge betrouwbaarheid die doen wat wij beloven en U wenst.
Het verkopen, bouwen en afleveren is voor ons het begin van onze producten. Dat u tevreden bent en blijft is voor ons minstens net zo belangrijk.

In de jaren 60 van de vorige eeuw heeft Marcelissen zich gespecialiseerd op het gebied van de aardappelindustrie en met deze nog steeds groeiende know-how durven wij ons de marktleider te noemen op het gebied van (verse) aardappelproductie. Of het nu gaat om kistenkiepers, snijmachines, schrapmachines of wegers, Marcelissen bouwt en levert ze.
In de loop der tijd is Marcelissen zich ook steeds meer gaan specialiseren op andere onderdelen in de versmarkt, zoals wortelen, selderij, bieten en andere knol- en bolgewassen. Dit heeft geresulteerd in een nog breder en dieper aanbod van producten. Alle soorten en maten, met verschillende capaciteiten kunnen op maat ontworpen, gebouwd en geplaatst worden

Hoewel wij een grote dosis kennis bezitten over de versmarkt staan wij open om naar u te luisteren en om samen met u de best mogelijke oplossing te creëren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en zullen er alles aan doen om U en uw klanten tevreden te houden. Bij het ontwikkelen van machines gaat onze aandacht uit naar:

  • * uw wensen als klant
  • * efficiëntie
  • * betrouwbaarheid
  • * hygiëne
  • * levensduur 
  •  


En of u nu een kleine, grote, beginnende of trouwe klant bent, iedereen is voor ons even belangrijk.

Bent u nog niet bekend met onze machines neem dan eens een kijkje bij onze machines en overtuig uzelf.
Uiteraard staan wij u graag te woord voor al uw vragen