Trommel Rollenschrapper SKR 28-3000


Deze SKR 28-3000 is als demo machine gebruikt.
Deze machine kan zowel in "as it is" als compleet gereviseerd bij ons afegnomen worden.


Deze SKR rollenschrapmachine is  uitgevoerd met  carborundum rollen die samen een trommel vormen. De machine is op een dergelijke manier geconstrueerd dat zowel de trommel als de rollen roteren.
Deze constructie zorgt ervoor dat het product met een lage snelheid in de machine beweegt en voorzichtig behandeld en regelmatig geschrapt wordt.
Voor de productkwaliteit is een regelmatige producttoevoer van groot belang.

In de trommel is een transportschroef gemonteerd waarmee de verblijftijd bepaald kan worden. Het   toerental van de rollen, de trommel en de schroef kunnen.   met behulp van een frequentie omvormer geregeld  worden. (optioneel) Het afval wordt samen met het toegevoerde  water onder de machine afgevoerd. Schrappen met   weinig of zonder  water is ook mogelijk.
 
Door de revolutionaire verandering in de constructie van de aandrijving, trommel en rollen is het onderhoud gereduceerd tot een minimum. Het verwisselen van rollen een kwestie van minuten. Het schoonmaken is vereenvoudigd door gebruik te maken van unieke actieve poetsrollen, zijn V-snaren historie, verhoging van de capaciteit en efficiency en het geluidsniveau gereduceerd


Capaciteit Tot 7.000 Kg/u*
   
Produkt Invoer Continu
Afmetingen 4800 x 1500 x 2100 mm.
Rol lengte 3000 mm
Rollen diameter 106 mm
Rollen aantal 28 stuk
Stroom verbruik 6,75 Kw,
220/400V 50 Hz
Water verbruik 0 – 2,5 m³/u
Materialen Roestvrij staal met glas gestraald. Aandrijf- componenten zijn van normaal materiaal